Laatukriteerit

Laadukkaat uusasiakastapaamiset ovat erittäin merkittävässä roolissa myyntitavoitteeseen pääsemisessä. Laatutapaamiset.fi:n hoitaessa paljon aikaa vievän uusasiakastapaamisten sopimisen asiakas voi keskittyä myyntiin ja myyntitapaamisten hoitamiseen.

Laatukriteerimme käsittävät seuraavat tärkeät seikat:

*

Sovittu asiakastapaaminen: aikaan ja paikkaan sovittu tapaaminen tuntuu yksinkertaiselta, mutta usein se jää sopimatta täsmällisesti.

**

Sovittuun kohderyhmään tehty tapaaminen: tarjoamme laadukkaan, monilla eri kriteereillä haarukoidun ja täsmällisen kohderyhmän, joka sisältää kaikki kiinnostavat suomalaiset yritykset. Täsmennämme valintoja ja ajamme listan ristiin asiakkaan omien asiakaslistojen kanssa.

***

Oikealle päättäjälle tehty tapaaminen: yhdessä ollaan sovittu, kenelle tapaamiset tehdään: toimitusjohtajalle, myyntijohtajalle, kehitysjohtajalle jne.

****

Sovittujen speksien mukainen tapaaminen: yhdessä sovitaan keskustelussa läpi käytävät reunaehdot, kartoittavat kysymykset sekä rajaavat kysymykset

*****

Tapaaminen toteutuu: jos tapaaminen ei toteudu asiakkaasta riippumattomista syistä, korvaamme sen veloituksetta uudella.

LIITY MUKAAN MENESTYSTARINAAN

Meille jokaisen yrityksen myynnin toimivuus ja kasvu on tärkein motiivi palveluidemme tuottamisessa.

Liity mukaan ja luomme juuri Teille sopivan menestystarinan. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteystiedot -sivulla olevan lomakkeen.

Olemme yhteydessä Teihin tuota pikaa.

Ota yhteyttä