Vuosisopimusmalli

Vuosisopimuksella varmistetaan asiakkaan mahdollisuus pitkäjänteiseen myynnin kehittämiseen. Pilotin jälkeen lähdetään rakentamaan buukkauspalvelun vuosisopimusmallia.

Vuosisopimuksessa sovitaan tietty määrä myyntitapaamisia joka kuukaudelle. Vuosisopimusmallilla varmistetaan tarvittava määrä myyntitapaamisia, jotta saadaan haluttu määrä myyntiä jokaiselle kuukaudelle.

Tässä sopimusmallissa asiakkaan kohderyhmää haarukoidaan jatkuvasti. Kun oikeaa kohderyhmää kontaktoidaan jatkuvasti, saadaan buukattua tapaaminen oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Vuosisopimusmalli myös vähentää painetta myyntijohdolta. Myynnin tavoitteet eivät täyty, jos myyjät tekevät vääriä asioita tai kuluttavat aikaa ydinosaamisensa ulkopuolella.

Nykyään myyntitapaamisten saaminen ei ole yhtä helppoa kuin aikaisemmin ja se saattaa viedä paljonkin aikaa. Vuosisopimusmallimme pitää huolen, että myyjillä on tarpeeksi tapaamisia. Ja kun tapaamisia on säännöllisesti, syntyy tarjouspyyntöjä ja niiden kautta myyntiä.

Lue tästä, mikä buukkauksen ulkoistamisessa yleensä menee vikaan!


Vuosisopimusmalliamme hyödyntää myös suomalainen Jokipiin Pellava.
Kysyimme myyntipäällikkö Mika Sahikalliolta mitä tapahtuisi, jos he luopuisivat buukkauspalvelusta:

”Kyllähän sen tietää mitä tapahtuisi, tapaamisten määrä vähenisi huomattavasti ja sitä kautta liikevaihto tipahtaisi oleellisesti.
Myyjät istuisivat puhelimen ääressä, yrittäisivät buukata tapaamisia ja turhautuisivat.

Kyllä se buukkaus on meidän tekemiselle pakollinen juttu jos halutaan näinä aikoina kasvaa ja palvella asiakkaita.”


LIITY MUKAAN MENESTYSTARINAAN

Meille jokaisen yrityksen myynnin toimivuus ja kasvu on tärkein motiivi palveluidemme tuottamisessa.

Liity mukaan ja luomme juuri Teille sopivan menestystarinan. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteystiedot -sivulla olevan lomakkeen.

Olemme yhteydessä Teihin tuota pikaa.

Ota yhteyttä