Rekrytointi

REKRYTOINTI

Hae mukaan mahtavaan tiimiimme lämpöiseen Fuengirolaan!

Ota yhteyttä

Laatutapaamiset on johtava uusasiakashankintaan keskittynyt asiantuntijaorganisaatio

Vahvuutemme on alalle poikkeuksellinen työntekijäprofiili!

Me tiedämme, että tiimimme on niin vahva kuin sen heikoin lenkki on. Tämän vuoksi pyrimme aina kannustamaan ja tukemaan niinä huonoinakin päivänä ja yksittäiset epäonnistumiset käännetään vahvuudeksi tehdä entistä parempaa jälkeä.

Olemme rento, tuloshakuinen ja innovatiivinen alan uudistaja. Emme tyydy tekemään pelkkää soittelutyötä vaan teemme ammattimaista ja laadukasta buukkausta sekä haemme kokoajan uusia tapoja kehittää alaa.

Työllistämme tarpeen mukaan toimiala- asiantuntijoita b- to- b -sektorin ammattimaiseen myynnin ja johdon bookkaukseen. Olemme johdon ja myynnin ajanvartijoita, koska takaamme heille mahdollisuuden käyttää aikansa tehokkaasti liiketoiminnan menestyksekkääseen hoitamiseen.

Toimialat joille etsimme asiantuntijoita:

Taloushallinto, teollisuus, rakennusteollisuus, palveluliiketoiminta, lvi, ohjelmisto, mainostoimisto ja tietoliikenne puolelle!

Ota yhteyttä:
Esa Kortetjärvi
toimitusjohtaja
+358 40 733 6449
esa.kortetjarvi@laatutapaamiset.fi

LIITY MUKAAN MENESTYSTARINAAN

Meille jokaisen yrityksen myynnin toimivuus ja kasvu on tärkein motiivi palveluidemme tuottamisessa.

Liity mukaan ja luomme juuri Teille sopivan menestystarinan. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteystiedot -sivulla olevan lomakkeen.

Olemme yhteydessä Teihin tuota pikaa.

Ota yhteyttä