Ajankohtaista

Tuleeko lama vai taantuma?

Siihen emme voi kovin paljoa vaikuttaa, mitä Suomen taloudessa tapahtuu.

MUTTA voit vaikuttaa itse omaan kassavirtaasi helposti ja mitattavasti, ilman aloituskustannuksia, JOS tarvitset uusia asiakastapaamisia. Haluatko varmistaa, että saat asiantuntija/myyntiorganisaatiostasi riittävästi tehoja ulos?
Potentiaaliset asiakkaasi eli pk-yritykset haluavat tehdä parempia sopimuksia, ovat kiinnostuneita omien prosessien kehittämisestä tai haluavat säästää kustannuksissa. Mikäli pystyt operoimaan näissä asioissa niin

NYT kannattaa painaa kaasua.

Me autamme.
Meidän 25 ammattilaista täyttävät kalenterisi semmoisiksi, kuin itse haluat, etätapaamiset ovat nyt arkipäivää ja se tarkoittaa, että voit tehdä kaksinkertaisen määrän tapaamisia päivässä.

Jos ennen ehdit tehdä kolme, nyt voit tehdä kuusi tapaamista päivässä/viikossa. Ei matkakustannuksia, ei ylimääräistä aikaa siirtymiseen ja takaisin. Kustannuksissa isoja säästöjä.
Toki face-to-face-tapaamiset ovat myös arvossaan ja niitä teemme mielellämme.

TARJOUS uusille asiakkaille:
– Ei aloituskustannuksia, arvo 790 – 1290€
– 50 tapaamista: saat 7 veloituksetta, arvo 400 – 1000€
– 20 tapaamista: 2 tapaamista kylkeen veloituksetta

Nopea aloitus yli 600 asiakkuuden kokemuksella 10 vuoden aikana.

Mottomme on, että uskomme keskustelevaan tapaamiseen, jonka ovat tehneet kokeneet toimija-alan asiantuntijat ja joilla on itselläänkin kokemusta liike-elämästä. Se tuottaa päämiehelle hyviä tapaamisia.

Soita tai laita mailia:
040-733 6449
esa.kortetjarvi@laatutapaamiset.fi

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Kirjoita